وب سایت آشپزباشی: همبرگر باریک از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی همبرگرهای رستوران ها هستند.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 570 گرم
- روغن قدری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد
- کره 4 قاشق چای خوری
- نان همبرگر 4 عدد
- پیاز سفید 1/4 پیمانه
- خیار شور 1 عدد
- کاهو 1 پیمانه
- سس خردل 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-گوشت را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، آن ها را گرد کرده، بین 2 کیسه ی پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر 14 سانتی متر و پهنای حدود 8 میلی متر باز کنید.
2-مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگر ها از 2 سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها را برای حدود 3 دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.
3-روی قسمت برش خرده ی نان ها کمی کره بمالید و آن ها را در ماهیتابه ی گریل، برای حدود 1 دقیقه برشته کنید.
4- همبرگرها را به همراه پیاز، خیارشور، کاهو و سس خردل بین برش های نان گذاشته و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی همبرگر باریک:
1- نان ها را از وسط نصف کنید.
2- پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.
3- خیار شور را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
4- کاهو را خرد کنید.