ماهان شبکه ایرانیان

برگرهای باریک با نان های برشته، بهتر از فست فودها

این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی همبرگرهای رستوران ها هستند.

وب سایت آشپزباشی: همبرگر باریک از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی همبرگرهای رستوران ها هستند.
 
 مواد لازم:
 
  •     گوشت چرخ کرده  570 گرم
  •     روغن  قدری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد
  •     کره  4 قاشق چای خوری
  •     نان همبرگر  4 عدد
  •     پیاز سفید  1/4 پیمانه
  •     خیار شور  1 عدد
  •     کاهو  1 پیمانه
  •    سس خردل 4 قاشق چای خوری
 
همبرگر باریک 
 
طرز تهیه:

1-گوشت را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، آن ها را گرد کرده، بین 2 کیسه ی پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر 14 سانتی متر و پهنای حدود 8 میلی متر باز کنید.

2-مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگر ها از 2 سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها را برای حدود 3 دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.

3-روی قسمت برش خرده ی نان ها کمی کره بمالید و آن ها را در ماهیتابه ی گریل، برای حدود 1 دقیقه برشته کنید.
 
4- همبرگرها را به همراه پیاز، خیارشور، کاهو و سس خردل بین برش های نان گذاشته و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی همبرگر باریک:

1- نان ها را از وسط نصف کنید.
 
2- پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.

3- خیار شور را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
 
4- کاهو را خرد کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان