همانطور که می دانید، پیتزا انواع مختلفی دارد و افراد با توجه به ذائقه خود طرفدار یک نوع پیتزا و شاید چند نوع پیتزا باشند، البته دستور پخت اکثر آن ها یکسان می باشد و تفاوت طعم و شکل انواع پیتزا به خاطر مواد مورد استفاده در آن ها می باشد. در مطالب قبلی، طرز تهیه پیتزا نودل، پیتزا قارچ و کالباس، پیتزا پپرونی و … ارائه کردیم، در این بخش برای همراهان همیشگی آرگا، طرز تهیه پیتزا لبنانی را آموزش می دهیم.
مواد لازم
برای تهیه پیتزا لبنانی، مواد زیر مورد نیاز می باشد:
- نان لبنانی(بزرگ)، 2 عدد
- تخم مرغ، 2 عدد
- گوجه فرنگی، 2 عدد
- پیاز سفید، 100 گرم(1 عدد)
- قارچ، 100 گرم(1 لیوان)
- زیتون سیاه یا سبز، 100 گرم
- فلفل دلمه، 100 گرم
- سوسیس، 100گرم
- سس کچاب، 100گرم
- پنیر موزارلا رنده شده، 100 گرم
- روغن زیتون، به میزان لازم
- شیر، 4 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل/ به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا لبنانی
ابتدا گوجه فرنگی، قارچ، سوسیس، زیتون، را به صورت حلقه ای برش بزنید و پیاز را به صورت نگینی ریز کنید و همچنین فلفل دلمه ای را نیز به صورت دلخواه خرد نمایید.
بعد سینی گرد مانندی را با استفاده از کمی روغن زیتون، چرب کنید و نان لبنانی را درون سینی قرار دهید.
سپس مقداری روغن زیتون و سس کچاپ را بر روی نان بمالید و بعد گوجه فرنگی های حلقه شده را روی آن بریزید.
در ادامه آموزش درست کردن پیتزا لبنانی، باید قارچ، سوسیس و زیتون خرد شده و پیاز ریز شده را نیز بر روی گوجه فرنگی ها بریزید.
در مرحله بعدی، سطح مواد را کاملا با پنیر موزارلا بپوشانید.
سپس تخم مرغ و شیر را درون یک ظرف با هم ترکیب کنید و مقداری فلفل و نمک را به آن بیافزاید، بعد مواد را خوب به هم بزنید. آنگاه مخلوط به دست آمده را بر روی سطح پیتزا به صورت یکدست بریزید.
در مرحله آخر، فر را با 160 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد سینی حاوی پیتزا را درون فر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و پنیر سطح پیتزا طلایی رنگ شود. اکنون پیتزا لبنانی آماده شده است و می توانید پس از انتقال آن به ظرف مخصوص پیتزا، پس از سرد شدن و یا به صورت گرم پیتزا را میل نمایید.
از این که تا پایان با طرز تهیه پیتزا لبنانی همراه بودید، سپاسگزاریم و امیدواریم با تهیه این پیتزای بسیار خوشمزه با نان لبنانی، از سرو آن در ضیافت های دوستانه و خانوادگی لذت ببرید.