ماهان شبکه ایرانیان

آغاز بازدید دانشجویان کرمانشاه از مناطق عملیاتی جنوب

مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه از آغاز اردوهای راهیان نور دانشجویی استان به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد.

آغاز بازدید دانشجویان کرمانشاه از مناطق عملیاتی جنوب

یونس عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه‌ها از چند روز گذشته به یادمان‌ها و مناطق عملیاتی جنوب اعزام خواهند شد، افزود: اعزام دانشجویان تا 27 اسفند ماه ادامه دارد. برای حضور بیش از دو هزار نفر از دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اعزام حدود 1000 نفر از دانشجویان استان کرمانشاه به مناطق عملیاتی غرب کشور در مهرماه، افزود: امسال در مجموع حدود 3000 نفر از دانشجویان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به استقبال خوب دانشجویان برای حضور در اردوهای راهیان نور دانشجویی در سال جاری گفت: اگر ظرفیت داشتیم بیش از 5000 نفر متقاضی حضور در اردوهای راهیان نور دانشجویی بودند.

به گفته مسئول اردویی گردشگری و راهیان نور سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه سال گذشته در مجموع 2500 نفر از دانشجویان استان به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شدند.

عزیزی با اشاره به برنامه‌ریزی برای حضور راویان در اردوهای راهیان نور دانشجویی افزود: در اردوهای راهیان نور دانشجویی امسال مباحث اقتصادی کلان مطرح خواهد شد. به عنوان مثال قرار شده موضوعات اقتصاد مقاومتی در یادمان هویزه برای دانشجویان مطرح شود.

عزیزی با اشاره به اثربخشی اردوهای راهیان نور، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت را از مهم‌ترین اهداف برگزاری اردوهای راهیان نور عنوان کرد و افزود: این اردوها می‌تواند روحیه ایثار و شهادت را به جامعه به ویژه نسل جوان منتقل کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان