طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست. بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. برای آموزش تهیه این بیسکوییت با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کره‌ای

  • کره: 1 پیمانه
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری یا دو قطره اسانس

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

طرز تهیه شیرینی کره‌ای

1. کره و پودر قند رو با همزن دستی یا برقی اونقدر بزنید که کرم رنگ و روشن بشه.  بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا یک دست و کرمی بشه. بعد هم آرد رو اضافه کنید.

2. خمیری که بدست میاد شل و چسبده اس. به همین دلیل نمیتونید قالب بزنید و یا با دست فرمش بدید. پس برای فرم دادنش باید از ماسوره استفاده کنید. در اینجا از ماسوره شکوفه استفاده شده، ولی اگه دوست نداشتید میتونید از ماسوره گرد ساده استفاده کنید و بیسکوییت‌های دایره‌ای ساده داشته باشین.

3. سینی رو چرب کنید و یا کاغذ روغنی پهن کنید. بعد هم در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد بذارید تا زمانی که رنگ دور و زیرش کمی تغییر کنه.

نکته:

بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. اگه دوست دارید کمی نرم باشه 3 قاشق از آرد کم کنید و به جاش نشاسته ذرت جایگزین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان