ماهان شبکه ایرانیان

اقدام جالب توجه Afc

کرانچار کنار سه مربی ملی در یک کنفرانس مشترک!

طبق تصمیم کمیته برگزاری مسابقات انتخابی المپیک هر چهار مربی تیم های ملی ایران &#۱۶۰;ترکمنستان، یمن و عراق کنفرانس خبری مشترک برگزار کردند.

 به گزارش "ورزش سه" از بعد از ظهر فردا مرحله اول انتخابی مسابقات المپیک در ایران برگزار می شود و تیم ملی امید برابر ترکمنستان قرار می گیرد.


 به همین دلیل طبق تصمیم کمیته برگزاری مسابقات از دقایقی پیش نشست مطبوعاتی سرمربیان چهار تیم ایران یمن ترکمنستان و عراق به میزبانی آکادمی ملی المپیک برگزار می شود. اقدامی جالب توجه و تقریباً بی سابقه که برای اولین بار مشاهده می کنیم. این چهار تیم در تعطیلات نوروزی با یکدیگر مسابقه می‌دهند و تیم اول گروه به دور نهایی انتخابی المپیک راه پیدا میکند.  باید دید شاگردان زلاتکو کرانچار می‌توانند این طلسم  48 ساله را  باطل کرده و به مسابقات المپیک راه پیدا کنند یا خیر.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان