ماهان شبکه ایرانیان

طغیان خرم‌رود به دلیل بارش‌های سیل‌آسا/ خطر در کمین است

به گزارش خبرگزاری فارس، سید موسی خادمی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از وضعیت سطح این شهرستان در پی بارش‌های سیل آسا اظهار کرد: هم‌اکنون سطح آب رودخانه‌های «خرم‌رود» به دلیل بارش‌های شدید باران  بالا آمده و همچنان خطر وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های امدادی و خدماتی استان حضور دارند و تلاش می‌کنند که آب از طریق شکست دیواره‌های رودخانه خرم‌آباد وارد منازل مسکونی نشود.

استاندار لرستان با اشاره به اطلاع‌رسانی مطلوب به مردم برای پیشگیری از حادثه بیان داشت: امیدواریم که مشکلی به وجود نیاید اما به هر حال باید نیروها در آماده‌باش کامل باشند.

خادمی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها سامانه بارشی دیگری در استان طی کمتر از 2 ساعت آینده فعال خواهد شد بنابراین تا عصر چهارشنبه باید نیروها آمادگی کامل را داشته باشند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان