ماهان شبکه ایرانیان

رئیس سازمان ملی استاندارد در استان گلستان:

با برون‎سپاری فعالیت‌ها، بیش از ۱۰۰ هزار نیروی تخصصی با سازمان استاندارد همکاری می‎کنند

رئیس سازمان ملی استاندارد در دیدار با استاندار گلستان با بیان اینکه ۳۵۰ شرکت بازرسی در کشور داریم، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار نفر به صورت برنامه‎های برون‎سپاری شده با سازمان استاندارد همکاری می‎کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد، نیره پیروز بخت، رئیس سازمان ملی استاندارد پیش از ظهر امروز با استاندار گلستان دیدار کرد.

در این دیدار رئیس سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: تلاش می‎کنیم فرهنگ استاندارد را در جامعه نهادینه و استاندارد را به عنوان یار و یاور مردم معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه ما در سازمان استاندارد 3 هزار نفر پرسنل داریم اما 350 شرکت بازرسی در کشور و بیش از 100 هزار نفر به صورت برنامه‎های برون‎سپاری شده با سازمان استاندارد همکاری می‎کنند.

پیروز‎بخت افزود: ممکن است تولیدکنندگان هزینه‎ای برای استاندارد انجام دهند ولی استاندارد همیشه سودآور است چون می‎تواند کیفیت را ارتقا دهد و  مردم از کالاهای با کیفیت استقبال می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان استاندارد به فرهنگ‎سازی توجه ویژه داشته است تا ارتباط بین مصرف‌کننده و تولیدکننده را تقویت و یک حلقه ارتباطی بین این دو ایجاد شود.

رئیس سازمان ملی استاندارد ابراز داشت: استاندارد براساس وظایف اصلی که برعهده دارد گام برمی‎دارد و باید چتری برای سازمان‎ها و مردم جامعه باشد.

استاندار گلستان در این دیدار با استقبال از حضور رییس سازمان ملی استاندارد و هیئت همراه در استان گفت: حضور شما را در استان گلستان پربرکت می‎دانیم و امید داریم پشتیبانی شما را در استان گلستان داشته باشیم و ما نیز همه‌جانبه از اداره کل استاندارد گلستان حمایت کردیم.

صادقلو استاندارد را حائز اهمیت دانست و افزود: سلامت مردم وابسته به اقدامات شماست و تصور من این است که همه چیز در فرآیند امنیت و سلامت به حوزه استاندارد بستگی دارد.

استاندار گلستان با بیان اینکه فرهنگ استاندارد هنوز جا نیفتاده است، گفت: امروز باید به فرهنگ‎سازی در حوزه استاندارد بیشتر پرداخته شود.

صادقلو یادآور شد: برخی از تولیدکنندگان استاندارد را یک عامل بازدارنده می‎‎دانند و هنوز استاندارد برای مصرف‌کننده نیز هنوز به صورت کامل شناخته شده نیست.

استاندار گلستان افزود: نیاز است برخی مراکز صنعتی، شرکت‎های دانش‎بنیان و دانشگاه‎ها به کمک حوزه استاندارد بیایند و برخی از امور باید به این نهادها واگذار شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان