به گزارش ورزش سه، شاید برای خیلی ها که فوتبال را به صورت روزانه و دقیق دنبال نمیکنند، حضور حسین عبدالغنی مقابل پرسپولیس عجیب باشد. درست همانطور که حضور محمد الدعایه در سال 2009 مقابل صبا باطری عجیب بود یا همین شلهوب که 4 سال قبل دروازه پرسپولیس را باز کرد.
اما به هر حال عبدالغنی مدافع چپ پای سعودی ها روز سه شنبه با 42 سال سن مقابل پرسپولیس قرار میگیرد و حتی احتمال دارد در ترکیب اصلی جای داشته باشد. 4 سال قبل او با تیم زردپوش النصر در مقابل پرسپولیس به میدان رفت و نمایش خوبی هم داشت اما در پایان قرمزها موفق به کسب 3 امتیاز مقابل یاران عبدالغنی شدند.
در آن مسابقه تیمی که با هدایت حسین عبدی وارد زمین شد، پیش چشم برانکو ایوانکوویچ و البته بیش از 100 هزار پرسپولیسی، نمایش خیلی خوبی نداشت اما با حمایت جانانه هواداران و تلاش بازیکنان موفق شد انتقام شکست در عربستان را بگیرد. پنالتی چیپ طارمی که یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات لیگ قهرمانان بود، عامل برتری پرسپولیس شد و البته نباید از نمایش مطمئن سوشا مکانی در آن بازی نیز گذر کرد.
در پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان 2015 پرسپولیس با همان 3 امتیاز توانست به مرحله بعدی صعود کند و عبدالغنی را در آستانه 40 سالگی ناکام بگذارد. حالا پرسپولیس اگر بتواند 6 امتیاز حساس را از یاران عبدالغنی بگیرد، بی تردید بار دیگر زمینه ساز حذف این تیم خواهد شد چرا که آن ها یک شکست غیر منتظره هم مقابل پاختاکور داشتند.


