ماهان شبکه ایرانیان

رئیس پلیس راه مازندران:

محور کندوان عصر جمعه یکطرفه می شود

خبرگزاری مهر: سرهنگ علیرضا قدمی اظهار داشت: به منظور افزایش ایمنی، ایجاد کشش و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت تردد وسایل نقلیه در راه‌های استان به اجرا در خواهد آمد.

رئیس پلیس راه استان مازندران، گفت: به همین منظور تردد موتورسیکلت از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 21 فروردین ماه از محورهای "کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه وبالعکس" به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک ممنوع است.

سرهنگ قدمی با اشاره به ممنوعیت تردد انواع "تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس "، تصریح کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 2 بعد از ظهرتا ساعت 24 روز جمعه مورخ 23 فروردین ماه از "کرج" به سمت "مرزن آباد" ممنوع و با اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 5 بعد ازظهر تا ساعت 24 همان روز از مرزن آباد به سمت کرج به صورت یک طرفه خواهد بود.

قدمی از ممنوعیت تردد کلیه تریلرها از محور هراز خبر داد و خاطر نشان کرد: تردد کلیه کامیون‌ها وکامیونت ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 24 روز روز چهارشنبه 21 فروردین ماه و همچنین از ساعت 8 صبح تا ساعت 24 روزهای پنجشنبه و جمعه 22 و 23 فروردین ماه از این محور ممنوع است.

سرهنگ قدمی در خاتمه از رانندگان عزیزی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را خواست ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره‌های 21824420 و 21824434 پلیس راه استان با پیش شماره 011 تماس بگیرند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان