ماهان شبکه ایرانیان

رئیس کل دادگستری گلستان در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال مطرح کرد

برخورد دستگاه قضایی با کسانی که اهمال و کوتاهی آنان خسارت‌های سیل را افزایش داد

رئیس کل دادگستری استان گلستان با بیان اینکه مردم انتظار دارند با کسانی که کوتاهی و یا اهمال‌کاری داشتند و مسبب حادثه سیلاب بودند برخورد شود گفت: مردم مطمئن باشند دستگاه قضایی با کسانی که اهمال و کوتاهی آنان خسارت‌های سیل را افزایش داد برخورد می‌کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال بیان کرد: در زمان وقوع سیلاب امداد و نجات اولویت بود و امروز پس از فروکش کردن سیلاب مردم انتظار دارند با کسانی که کوتاهی و یا اهمال‌کاری داشتند و مسبب حادثه سیلاب بودند برخورد شود؛ لذا مردم مطمئن باشند دستگاه قضایی با کسانی که اهمال و کوتاهی آنان خسارت‌های سیل را افزایش داد برخورد می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان گلستان با بیان اینکه افرادی که به حریم رودخانه‌ها تجاوز کردند در سیل به وجود آمده مقصر هستند، اظهار کرد: در جریان سیل انتقاداتی داریم و به دنبال این هستیم که آسیب‌شناسی شود درست است که چندین برابر در یک مقطع زمانی باران در استان گلستان بارید، ولی اگر مدیریت می‌شد آسیب این میزان زیاد نبود.

حجت الاسلام والمسلمین سید رضا سیدحسینی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان نیز در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: افزایش گشت‌های پیشگیری از تغییرکاربری زمین‌های جنگلی، مرتعی و کشاورزی و حریم رودخانه‌ها باید بیشتر شود تا جلوی دست اندازی‌ها از همان ابتدای کار گرفته شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان افزود: باید روش‌های نظارتی تغییر کند تا بتوانیم جلوی دست اندازی‌ها را بگیریم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان