غذاهای آفریقایی ترکیبی جادویی از عطرها و طعمها، شگفتی و رنگها هستند. بانی چو یکی از معروفترین این غذاها از ترکیب گوشت ادویهدار و سبزیجات تهیه میشود. راز خوشمزگی این غذا استفاده از سسی است که همراه ته مزه ماست با ادویه و سبزیجات معطر مزهدار شده باشد. با طرز تهیه بانی چو با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بانی چو
- 1 عدد پیاز
- به مقدار لازم روغن
- 1 عدد مغز ران مرغ
- 1 قاشق چایخوری پودر کاری
- 1 حبه سیر
- 1 عدد فلفل قرمز
- 2 عدد گوجه فرنگی پوست کنده
- 1 پیمانه نخود پخته و آبکش شده
- 1 پیمانه استاک مرغ
- 3 قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
- سس ماست کاله به مقدار لازم (خرید از دیجی کالا)
- 4 عدد نان باگت مینی
طرز تهیه بانی چو
ابتدا مقداری روغن داخل تابه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه تفت دهید. یک عدد مغز ران مرغ را به صورت مکعبی نسبتا ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه ریخته و با پیاز تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید. حبه سیر و گوجه فرنگی را هم خیلی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید.
نخود پخته و آبکش شده را هم اضافه کنید. سپس استاک را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مایه غلیظ شده و تا حد زیادی ورچیده شود. گشنیز خرد شده را اضافه کنید. سپس سس ماست را به مقدار لازم روی مواد ریخته و هم بزنید. سر و ته نان باگت را بگیرید و خمیر داخل آن را خالی کنید. مایه بانی چو را داخل نان باگت پر کنید. برای تزیین مقداری سس ماست و یک برگ جعفری روی نون باگت قرار دهید و در ظرفی مناسب سرو کنید.
نکات طرز تهیه
- بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس بپزید.
- در طول مراحل پخت در قابلمه یا تابه را نبندید تا مواد بانی چو آب نیندازد.