ماهان شبکه ایرانیان

رئیس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ارزوئیه در گفت‌وگو با میزان:

حکم پرونده کشتار حیات وحش در ارزوئیه صادر شد

دهقانی در تشریح آخرین وضعیت پرونده کشتار حیات وحش در ارزوئیه گفت: دادگاه ارزوئیه در این رابطه حکم قانونی را صادر نموده است و پس از تایید دادگاه تجدید نظر استان کرمان محکومان مجازات شده‌اند.

آخرین وضعیت پرونده کشتار حیات وحش در ارزوئیه- کرمان / حکم قانونی صادر شده است
دهقانی رئیس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ارزوئیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در تشریح آخرین وضعیت پرونده کشتار حیات وحش در ارزوئیه گفت: دادگاه ارزوئیه در این رابطه حکم قانونی را صادر نموده است و پس از تایید دادگاه تجدید نظر استان کرمان محکومان مجازات شده‌اند.
 
وی  اظهار داشت:در این رابطه دادگاه ارزوئیه به اتهامات نه نفر همگی دائر بر مشارکت در شکار غیرمجاز رسیدگی و حکم قانونی طی دادنامه‌ای در تاریخ 17/05/94 صادر شده است.

این مقام قضائی عنوان کرد: این افراد به اتهام شکار غیر مجاز بیش از 170 رأس کل و بز و قوچ و میش -30 رأس جبیر – 2 قلاده کفتار – 1 قلاده روباه – یک سر خرگوش – 280 قطعه کبک و تیهو -30 قطعه چکاوک – یک رأس گراز تحت پیگرد قضائی قرار گرفته بودند.

وی اعلام کرد: تمامی این افراد شکارچی غیرمجاز بوده‌اند و تعدادی سلاح شکاری غیر مجاز متعلق به محکومین کشف و ضبط شده است.

دهقانی تصریح کرد: طبق ماده 12 و 13 قانون شکار و صید و همچنین ماده 124 قانون مجازات اسلامی و پس از تایید حکم در دادگاه تجدیدنظر استان کرمان متهم ردیف اول به مجازات حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم گردید و سایر متهمان نیز به پرداخت جزای نقدی و همچنین پرداخت خسارت به محیط زیست محکوم شده‌اند.

این مقام قضائی بیان داشت: این افراد همچنین طبق قانون سازمان محیط زیست، بابت از بین بردن حیوانات حفاظت شده محکوم به پرداخت خسارت شده‌اند.

رئیس دادگاه ارزوئیه با اشاره به اینکه مجازات‌های محکومان پرونده اجرا شده است، گفت: پس از اعلام رضایت کتبی مدیرکل سابق و مدیر کل فعلی اداره کل محیط زیست استان کرمان مبنی بر پرداخت تمامی خسارت‌ها از سوی محکوم علیه‌ها به محیط زیست، پرونده مختومه شده است.
 
/
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان