فصل، فصل همان میوه ترش و خوشمزهای است که کل سال منتظرش هستیم و برخلاف تصور خواص بسیار زیادی مثل کاهش چربی خون، جلوگیری از پیری سلول و سرطان، ضد میکروبی و قارچ دارد. اگر از طرفدارای دو آتیشه گوجه سبز هستید و طول سال هوس میکنید، این فصل میتوانید مقداری گوجه سبز فریز کنید و کل سال منتظر نمانید یا حتی با آن خورش گوجه سبز درست کنید که میخواهیم در این مقاله طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز
- نیم کیلوگرم گوجه سبز
- 3 عدد پیاز
- 2 عدد سینه مرغ
- 4 قاشق غذاخوری نعنا
- 250 گرم جعفری تازه
- شکر به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
![خورش گوجه سبز طرز تهیه خورش گوجه سبز](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/09/0934580060j.jpeg)
طرز تهیه خورش گوجه سبز
یک قابلمه بردارید. مقداری آب داخل آن بریزید و مرغ را با 1 عدد پیاز با حرارت ملایم بپزید. بعد از این که مرغ پخت، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
دو عدد از پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه بردارید و پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. مقداری زردچوبه اضافه کنید. سپس جعفریها را خوب با آب سرد بشویید و آبکش کنید تا کاملا خشک شوند. آنها را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. بعد از 4 تا 5 دقیقه تفت دادن، نعنا خشک را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، وقتی که آب مرغ نصف شد به مرغ اضافه کنید.
بعد از حدود نیم ساعت گوجه سبز و مقداری شکر اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا خورش کمکم جا افتاده و مزهها به خورد هم روند. مقدار شکری که اضافه میکنید کاملا سلیقهای است؛ بنابراین کمکم شکر اضافه کنید و مزه آن را تست کنید تا زیادی شیرین یا ترش نباشد.
بعد از حدود یک ساعت خورش جا افتاده و آماده است. داخل ظرف مناسب همراه برنج سفید سرو کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه برنج آبکش
نکات طرز تهیه
- این خورش به خاطر گوجه سبز، نیازی به چاشنی ترش ندارد.
- اگر مایل باشید میتوانید به جای گوشت مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید.