ماهان شبکه ایرانیان

ظریف: جهان در حال آگاهی یافتن از بیماری مزمن جان بولتون است

خبرگزاری مهر: محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: امروز جهان در حال آگاهی یافتن از بیماری مزمن جان بولتون برای جنگ افروزی است؛ ولی ایرانی‌ها به خواندن پرونده ده‌هزار کلمه‌ای وی در نیویورک تایمز نیاز ندارند تا در این باره متقاعد شوند.

وی در ادامه آورده است: ما پیش از این شاهد همدستی وی با یک فرقه تروریستی و همدستی وی با تیم ب در هجمه به مردم ایران با تروریسم اقتصادی بوده‌ایم.

ظریف راهی قطر شد

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به منظور شرکت در نشست همکاری گفتگوی آسیایی (ACD)، تهران را به مقصد دوحه قطر ترک کرد


لاوروف و ظریف 18 اردیبهشت دیدار می‎‌کنند

وزارت خارجه روسیه از دیدار وزرای خارجه این کشور و ایران در 18 اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه 8 ماه می (18 اردیبهشت ماه) مذاکراتی را با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران خواهد داشت.

وزارت خارجه روسیه در این خصوص اعلام کرد: هشتم ماه می مذاکرات سرگی لاوروف با وزیر امور خارجه ایران محمد جواد ظریف برنامه ریزی شده است.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که در دیدار مسائل منطقه‌ای و دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

این در حالیست که تا کنون مکان این دیدار دوجانبه مشخص نشده است.

به گزارش اسپوتنیک، لاوروف و ظریف در آخرین گفتگوی خود درباره برخی از مسائل مهم بین المللی و منطقه‌ای که شامل حل و فصل در مسائل سوریه می‌شد رایزنی کردند. طرفین همچنین درباره وضعیت کنونی برجام و برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران نیز با یکدیگر مذاکره کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان