سبزیجات سوخاری یکی از سالمترین میانوعدهها محسوب میشوند، به شرطی که در خانه و با روغن سالم تهیه شوند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه پیاز سوخاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری
- پیاز خام به تعداد لازم
- آرد گندم
- تخم مرغ
- پودر سوخاری
- نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- سس مایونز
- مقدار کمی ماست چکیده
- خیارشور رنده شده
- شوید
- سیر رنده شده
طرز تهیه پیاز سوخاری
ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید. بعد از این که خشک شد، آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید. ضخامت حلقهها باید بین یک تا یکونیم سانت باشد. حلقهها را طوری از هم جدا کنید تا هر حلقه دو لایه پیاز داشته باشد.
یک کاسه بردارید و تخممرغها را داخل آن بشکانید. مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از حالت لختی در بیاید.
طرز تهیه تخم مرغ سوخاری بدون گلوتن
پیاز را به مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بغلتانید. مجددا پیاز را داخل تخم مرغ بزنید و به آرد آغشته کنید. در آخر پیاز را داخل پودر سوخاری بزنید. پیاز آماده سرخ شدن است.
یک قابلمه بردارید و داخل آن به اندازه کافی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ شود. حلقههای پیاز را داخل روغن بریزید تا سرخ و طلاییرنگ شوند. سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافیشان گرفته شود. حالا نوبت به تهیه سس میرسد. سسی که طرز تهیه آن را میخواهیم به شما آموزش دهیم نه فقط با پیاز سوخاری بلکه با خیلی از پیشغذاها و غذاهای دیگر خوشمزه و سازگار است. کافی است یک بار امتحان کنید.
برای تهیه سس ...
برای تهیه سس کافی است تمام مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم روند. اگر شوید تازه در دسترس نداشتید، میتوانید از شوید خشک استفاده کنید.