وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در این مطلب طرز تهیهی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین اونوقته که میشین مشتری ثابتش مخصوصا تو روزایی که کار زیاد دارین و وقت کمی برای آشپزی دارین. این غذا در واقع یک مدل کباب تابهای هستش که داخلش سیب زمینی هم داره و با فلفل سبز و گوجه فرنگی مزه دار شده … امیدوارم درستش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580009n.jpeg)
مواد لازم برای تهیه کباب تابهای مخلوط
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- سیب زمینی: 1 عدد
- گوجه فرنگی: 3 عدد
- پیاز: 1 عدد
- فلفل سبز: 3 الی 4 عدد
- کره: 30 گرم
- زعفران دم کرده: 2 الی 3 قاشق
- پودر گلپر: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580040i.jpeg)
مراحل تهیه کباب تابهای مخلوط
1. برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا پیاز رو با رنده سایز ریز داخل یک کاسه رنده کنین، احتیاجی نیست که آبش رو تخلیه کنین.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580056z.jpeg)
2. حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و گلپر رو هم به پیاز رنده شده اضافه کنین.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580071q.jpeg)
3. مواد رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580102l.jpeg)
4. حالا مایه کباب رو داخل یه ماهیتابه نچسب پهن کنین حدود 2 سانت دور تا دور ماهیتابه رو خالی بذارین تا جا برای گذاشتن بقیه مخلفات بمونه.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580274o.jpeg)
5. سیب زمینی خام رو پوست بکنین و خلالی خرد کنین خلالها نازک نباشن، چون له میشن، ولی خیلی بزرگم نباشن تا راحت بپزن.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580306j.jpeg)
6. فلفل سبز هارو هم درشت خرد کنین و هسته هاشونو در بیارین. فلفل هارو تست کنین تا تند نباشن، چون گاهی بعضی هاشون خیلی تندن.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580321a.jpeg)
7. حالا تو فضای خالی دور گوشت اول سیب زمینی هارو پخش کنین و بعد فلفل و گوجههایی که چهار قاچ کردین رو بذارین به مقدار کافی نمک هم روشون بپاشین.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580337e.jpeg)
8. در نهایت کره رو چند قسمت کنین و روی مواد پخش کنین و زعفران دم کرده رو هم بریزین. اصلا احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون کباب و گوجهها آب میندازن و همه مواد خیلی راحت میپزن.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580368z.jpeg)
9. حالا در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کاملا ملایم کنین تا مواد آب بندازن و بپزن. بعد از حدود 10 دقیقه مخلوط کباب تابهای مثل تصویر آب انداخته.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580384q.jpeg)
10. حالا اجازه بدین تا برای 15 دقیقه دیگه سیب زمینی و گوشت با حرارت ملایم بپزن و آب کباب هم غلیظ بشه. میتونین بذارین تا کباب آبش رو کاملا بکشه، ولی من معمولا این کباب رو کمی آب دار دوست دارم.
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580415l.jpeg)
11. حالا کباب خوشمزه تون حاضره و همین طور که دیدین نهایتا نیم ساعت برای پخت کار داره … نوش جان
![آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی آموزش تهیه کباب تابهای مخلوط همراه با نکات طلایی](/Upload/Public/Content/Images/1398/02/17/1904580431b.jpeg)