از مزایای غذاهای به اصطلاح نونی مثل کتلت و کوکو این است که میشود آنها را کنار غذاهای دیگر سرو کرد. به خصوص در ماه رمضان میتوانید در سفره افطاری کوکو و کدو درست کنید و کنار انواع سوپ و آش سرو کنید. در این مقاله تصمیم گرفتیم طرز تهیه کوکو کدو سبز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سبز
- 3 عدد کدو سبز
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 عدد پیازچه
- نصف پیمانه آرد سفید
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آویشن به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو کدو سبز
ابتدا کدوها را بشویید سپس با دستمال خشک کنید. با رنده ریز کدوها را داخل یک کاسه رنده کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید. آب کدوها را با دست بگیرید و آنها را داخل یک کاسه بریزید. آرد سفید، تخم مرغ، پیازچه خرد شده، بیکینگ پودر و نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شده و چاشنیها همه جای مایه کوکو پخش شوند.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. اگر میخواهید کوکو یک تکه باشد تمام مایه را داخل تابه بریزید و به وسیله قاشق روی کوکو را صاف کنید. اگر کوکوی تکهای میخواهید درست کنید، با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل تابه قرار دهید و با ته قاشق سطح کوکو را صاف کنید. بعد از این که کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی و برشته شود. کوکوها را داخل یک ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه
- حتما دقت کنید تا روغن داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید تا به تابه نچسبد؛
- به غیر از کوکوی تکهای و یکدست میتوانید داخل یک نان تست را خالی کنید و مایه کوکو را داخل نان بریزید؛
- کوکو کدو سبز را داخل فر هم میتوانید درست کنید. مایه کوکو را داخل قالبی که کمی چرب کردید، بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا وسط کوکو پخته شود.