پیتزا مکزیکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و تند است و جزء فست فودهای فرنگی به شمار می رود. در طرز تهیه پیتزا مکزیکی از نان تورتیلا و گوشت چرخ کرده استفاده می شود و این نوع پیتزا به صورت دو لایه پخته می شود و دارای طعمی مطبوع و بی نظیر است.
برای پخت پیتزا روش های مختلفی نظیر پیتزا گوشت و قارچ و پیتزا پپرونی و پیتزا مخلوط وجود دارد و اگر شما به پخت این غذای لذیذ علاقه مند هستید بهتر است برای ایجاد تنوع از این روش ها استفاده نمایید.

مواد لازم برای 4 نفر
- پیاز خرد شده بزرگ : 1 عدد
- گوشت چرخ کرده : 300 گرم
- سیر خرد شده : دو حبه
- پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- پودر زیره : 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و ادویه : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نان تورتیلا : 4 عدد
- سس سالسا : نصف فنجان
- پنیر موزارلا : دو فنجان
- پیازچه خرد شده : دو عدد
- گوجه گیلاسی : 8 عدد
- پوره لوبیا : به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا مکزیکی در منزل
برای پخت پیتزا مکزیکی ابتدا فر را روش نمایید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و روی سطح کاغذ روغنی را با کمک مقداری روغن چرب نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا مکزیکی درون تابه ای بزرگ مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سیر و پیاز خرد شده را درون تابه بریزید و تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به مخلوط مواد بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تیره و به خوبی سرخ شود. پودر زیره و پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه و ادویه را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

2 عدد نان تورتیلا در کف سینی قرار دهید و روی نان را با کمک پوره لوبیا بپوشانید سپس 1/2 مخلوط گوشتی را روی پوره لوبیا بریزید و یک لایه نان دیگر روی مخلوط گوشتی قرار دهید.

سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و روی تورتیلا سس سالسا بریزید و پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی خرد شده و پیازچه را هم روی پیتزا بریزید.

دوباره پیتزا را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آن ذوب شود و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا مقداری خنک شود سپس آن را برش بزنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر پیتزا مکزیکی
- در دستور پخت پیتزا مکزیکی به جای استفاده از نان تورتیلا می توانید از نان پیتزا استفاده نمایید.
- برای تزیین پیتزا مکزیکی می توانید از زیتون و پیازچه خرد شده استفاده نمایید.
- در تهیه پیتزا مکزیکی می توانید از فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید.
- برای تهیه پوره لوبیا ابتدا لوبیا را به مدت 24 ساعت خیس کنید سپس لوبیا را بپزید تا نرم شود و آن را درون مخلوط کن بریزید و اجازه دهید تا لوبیا له شود.

همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه پیتزا مکزیکی با دستور پخت سایر پیتزا ها متفاوت است و شما می توانید این پیتزا را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.