اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیدهاید. این دسر از معروفترین و خوشمزهترین دسرهای جهان است. امر.ز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم. ئس در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- دو عدد موز
- 70 گرم بیشکوئیت خردشده
- چهار قاشق غذاخوری شکر
- 235 گرم خامه فرادما کاله (خرید از دیجی کالا)
- 300 گرم کارامل
طرز تهیه بانوفی پای
با مقدار ذکر شده در بالا میتوانید دو ظرف بانوفی پای درست کنید.
بیسکوئیت خرد شده را در کف هرکدام از ظرفها بریزید و بعد موزهای حلقهحلقهشده را روی آنها بریزید. کمی کارامل روی این موزها بریزید و برای لایههای بعدی مقداری را نگه دارید (اگر کارامل شما سفت شده بود مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید).
دوباره این کار را تکرار کرده و لایه دیگری از بیسکوئیت و موز و کارامل درست کنید. خامه را با پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به مقدار مساوی در هر ظرف بریزید.
خامه را جوری بریزید تا لایهها را کاملا بپوشاند. تکههای موز باقیمانده را روی خامه بگذارید و مقداری کارامل روی آن بریزید.بانوفی پای شما آماده است. برای تزیین این دسر زیبا و خوشمزه میتوانید از شکلات رندهشده، قهوه و انواع میوه استفاده کنید.
طرز تهیه سس کارامل خانگی
اگر سس کارامل بانوفی پای را خودتان آماده کنید بسیار لذیذتر خواهد شد. درست کردن کارامل خانگی بسیار ساده است ر ادامه دستور تهیه آن را بخوانید.
مواد لازم
- 200 گرم شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- دو قاشق غذاخوری کره
- مقداری نمک
طرز تهیه سس کارامل
شکر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. در این حالت شکر شروع به ذوب شدن میکند. تمام مدت باید شکر را هم بزنید تا نسوزد. بعد از آنکه شکر تغییر رنگ داد آن را از روی شعله بردارید.
خامه را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد از آنکه به خوبی مواد با هم مخلوط شدند آنها را حدود یک دقیقه روی حرارت هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن آن را از روی شعله برداشته و کره، وانیل و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شده و کره ذوب شود. کارامل بعد از سرد شدن کمی سفتتر میشود بنابراین صبر کنید تا کمی سفت شده و بعد در دسر بهکار ببرید.