شناسه : ۱۶۴۹۲۶۰ - پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۷
افزایش قیمت اونس جهانی به بیشترین قیمت ۵سال گذشته
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا با 22 دلار افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت 1381 و 80 سنت معامله شد قیمت امروز فلز زرد در کمترین زمان 1377 دلار و 50 سنت و در بیشترین زمان 1387 دلار بود قیمت امروز فلز زرد نسبت به یک ماه گذشته 107 دلار و نسبت به یک سال گذشته 114 دلار افزایش داشت.
به گزارش رویترز پس از آنکه فدرال رزرو آمریکا اعلام کرد احتمال کاهش نرخ بهره در اواخر امسال وجود دارد ارزش دلار کاهش یافت و قیمت طلا در بازارهای جهانی به بیشترین میزان 5 سال گذشته رسید.
رابطه دلار و طلا معمولاً الاکلنگی است زمانی که نرخ دلار پایین می آید طلا را برای خریداران با دیگر ارز ها ارزان تر می سازد بنابراین تقاضا برای فلز زرد افزایش یافته و قیمت آن در بازارهای جهانی بالا می رود.
سیگنال روز گذشته فدرال رزرو آمریکا مبنی بر احتمال کاهش نرخ بهره تا اواخر سال جاری باعث شد ارزش دلار کاهش یابد فدرال رزرو در روز چهارشنبه اعلام کرد که آماده رویارویی با خطرات اقتصاد داخلی و همچنین اقتصاد جهانی است و با کاهش نرخ بهره با آن مقابله خواهد کرد.
«بنجامین لو» تحلیلگر بازار آتی فیلیپین گفت:« تضعیف ارزش دلار با انتظار کاهش نرخ بهره در آمریکا انجام شد و انتظار افزایش شدید قیمت طلا پس از کاهش ارزش دلار وجود داشت بنابراین سرمایهگذاران انتظار جهش طلا به 1400 دلار را دارند اما معتقدند در طولانی مدت بسیار سخت است که قیمت 1400 دلار را حفظ کند سرمایه گذاران باید بازارهای سهام را به عنوان هدف بعدی سرمایهگذاری در نظر بگیرند.»