ماهان شبکه ایرانیان

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

کشف بیش از ۲۸۲ کیلوگرم تریاک و حشیش از مخزن تانکر سوخت در استان هرمزگان

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب از دستگیری دو سوداگر مرگ در بندرعباس خبر داد.

کشف بیش از 282 کیلوگرم تریاک و حشیش از مخزن تانکر سوخت در استان هرمزگان

کشف بیش از 282 کیلوگرم تریاک و حشیش از مخزن تانکر سوخت در استان هرمزگانسرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پس از دریافت گزارش مردمی مبنی بر فعالیت یک قاچاقچی موادمخدر به هویت «احسان»، پرونده‌ای تشکیل و بررسی آن بر عهده معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب قرار گرفت.

او گفت: پس از بررسی میدانی و انجام تحقیقات درباره پرونده، مشخص شد که متهم به تازگی با خرید یک محموله سنگین از قاچاقچیان استان هرمزگان، قصد دارد مواد‌های تهیه شده را به پایتخت منتقل و در سطح شهر تهران توزیع کند.

به گفته سرهنگ بخشنده تیمی از پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب پس از دریافت نیابت قضایی برای دستگیری متهم به شهرستان بندرعباس اعزام شد و پس از همکاری با پلیس مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان موفق به دستگیری متهم اصلی پرونده به همراه همدست وی شد.


بیشتر بخوانید: دستگیری قاچاقچیان شیشه در نظام آباد


رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت گفت: در این عملیات یک خودرو سواری 405 و یک تانکر سوخت در مخفیگاه متهمان کشف و توقیف شد.

بنا به اظهارات سرهنگ بخشنده مقدار 165 کیلو و 600 گرم تریاک و 116 کیلو و 600 گرم حشیش از مخزن تانکر توقیف شده کشف شد و مواد مکشوفه به همراه خودرو‌های توقیفی و متهمان برای بررسی پرونده در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان