ماهان شبکه ایرانیان

کیکِ رژیمیِ چای سبز با چای سیاه!

اگر رژیم دارید و از طرفی نمی توانید از خوردن کیک دل بکنید، این کیک چای سبز را درست کنید و با چای سیاه میل کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: اگر رژیم دارید و از طرفی نمی توانید از خوردن کیک دل بکنید، این کیک چای سبز را درست کنید و با چای سیاه میل کنید.

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:
 
  • کره: 125 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • ارد: 220 گرم
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
  • پودر چای سبز: یک ق س
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • رنده پوست لیمو: دو ق چ
  • وانیل: یک چهارم ق چ

مواد لازم سس لیمویی:
 
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • شکر: 50 گرم
  • عسل: یک ق س
  • آب لیمو ترش تازه: دو ق س
  • لیمو تازه: جهت تزیین

کیک چای سبز 
 
طرز تهیه:
 
1. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود تخم مرغ ها، وانیل و رنده پوست لیمو را افزوده و با همزن کاملا مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر چای سبز و نمک را مخلوط کرده و به همراه شیر به تناوب به مواد کره ای افزوده و با لیسک هم بزنید.

2. مواد را داخل قالب حلقه ای شکل ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. پس از پخت از قالب خارج کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن، سس خنک شده روی کیک ریخته و با حلقه های لیمو تازه تزیین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه سس لیمویی:

آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و به جوش آید سپس عسل و آب لیمو ترش را افزوده و پس از 5 دقیقه جوشیدن از شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

نکته:

این کیک با پودر چای سبز Matcha آماده می شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان