ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: اگر رژیم دارید و از طرفی نمی توانید از خوردن کیک دل بکنید، این کیک چای سبز را درست کنید و با چای سیاه میل کنید.
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
میزان سرو: 4 تا 6 نفر
مواد لازم:
- کره: 125 گرم
- شکر: 100 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- ارد: 220 گرم
- بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
- پودر چای سبز: یک ق س
- نمک: یک هشتم ق چ
- رنده پوست لیمو: دو ق چ
- وانیل: یک چهارم ق چ
مواد لازم سس لیمویی:
- آب: یک چهارم پیمانه
- شکر: 50 گرم
- عسل: یک ق س
- آب لیمو ترش تازه: دو ق س
- لیمو تازه: جهت تزیین
طرز تهیه:
1. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود تخم مرغ ها، وانیل و رنده پوست لیمو را افزوده و با همزن کاملا مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر چای سبز و نمک را مخلوط کرده و به همراه شیر به تناوب به مواد کره ای افزوده و با لیسک هم بزنید.
2. مواد را داخل قالب حلقه ای شکل ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. پس از پخت از قالب خارج کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن، سس خنک شده روی کیک ریخته و با حلقه های لیمو تازه تزیین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه سس لیمویی:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و به جوش آید سپس عسل و آب لیمو ترش را افزوده و پس از 5 دقیقه جوشیدن از شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
نکته:
این کیک با پودر چای سبز Matcha آماده می شود.