ماهان شبکه ایرانیان

این غذای عربی را حتما امتحان کنید

این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.

وب سایت آشپزباشی: شاورمای مرغ ادویه دار از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای عربی معمولا به همراه تبوله، گوجه و خیار و با هوموس یا ارده خورده می شود.
 
مواد لازم:
 
  •     پودر دارچین  1/2 قاشق چای خوری
  •     پودر زنجبیل  1/2 قاشق چای خوری
  •     گشنیز خشک شده  1/2 قاشق چای خوری
  •     هل  3 عدد
  •     جوز هندی  نوک انگشت
  •     سیر  2 حبه
  •     لیمو  1/4 عدد
  •     گشنیز  1 دسته
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     ران مرغ 4 عدد
  •     نان ترتیلا  4 عدد
  •     پیازچه 2 ساقه
  •     کلم پیچ  1 عدد
  •     سس مایونز  به میزان لازم
  •     سس چیلی به میزان لازم
 
 شاورمای مرغ ادویه دار
 
طرز تهیه:

1-برای مزه دار کردن مرغ ها، ادویه ها شامل پودر دارچین و زنجبیل، گشنیز خشک، هل ساییده و رنده جوز هندی را به همراه سیر، آب لیمو و گشنیز خرد شده در هاون ریخته و با هم بکوبید (یا در مخلوط کن با هم ترکیب کنید). 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نوک انگشت نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب کنید.

2- ترکیب مواد را به همراه تکه های مرغ در ظرف بزرگی ریخته، مرغ ها را به خوبی به مواد آغشته کنید. مرغ ها را برای 2 ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

3-فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
 
4-ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مواد اضافی روی مرغ ها را بتکانید و آن ها را برای 3 تا 4 دقیقه از هر طرف در ماهیتابه بپزید. بعد آن ها را در سینی فر گذاشته و برای 5 تا 8 دقیقه دیگر بپزید. بعد از پخت اجازه دهید تا مرغ ها کمی در فر خاموش بمانند.

5-در این میان در ماهیتابه ای تمیز کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را برای 2 دقیقه از هر طرف، در آن بپزید. آن ها را گرم نگه دارید.

6-مرغ ها را از فر خارج کرده و به قسمت های کوچک برش دهید. در هر نان ترتیلا مقداری مرغ به همراه پیازچه و کلم خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل به آن ها سس مایونز و سس چیلی بزنید، آن ها را بپیچید و گرم میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی شاورمای مرغ ادویه دار:

1- هل ها را در هاون بکوبید تا کاملا پودر شوند.

2- جوز هندی را ریز رنده کنید.

3- سیرها را پوست بگیرید.

4- برگ های گشنیز را جدا کرده و خرد کنید.

5- از ران مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.

6- پیازچه و کلم را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

7- مرغ ها باید برای 2 ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان