ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

این غذا به خصوص برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل مدت درست کردنش از آماده کردن وسایل تا پختن و سرو کردن، چیزی حدود یک ساعت و بیست دقیقه طول می‌کشد

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت
این غذا به خصوص برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل مدت درست کردنش از آماده کردن وسایل تا پختن و سرو کردن،
مواد اولیه :
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
سیب زمینی (پوست گرفته و حلقه حلقه شده) 2 کیلو
آرد همه منظوره 3 ق غ
آب مرغ (یا سبزیجات) 1 فنجان
کره 3 ق غ
شیر 2 فنجان
پیاز (کوچک / خلال شده) 1 عدد
پنیر (چدار/ رنده شده) 1 ونیم فنجان
سیر (له شده) 4 حبه
پنیر (پارمزان  / رنده شده) 1/2 فنجان
برگ آویشن (برای تزیین) مقداری
128

سیب زمینی تنوری کلاسیک


این غذا به خصوص برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل مدت درست کردنش از آماده کردن وسایل تا پختن و سرو کردن، چیزی حدود یک ساعت و بیست دقیقه طول می‌کشد

سیب زمینی تنوری کلاسیک


طرز تهیه:
• فر را از قبل تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
• کره را در یک تابه گود آب کرده و پیازها را اضافه کنید و برای 4 یا 5 دقیقه حرارت بدهید تا کمی سبک شوند.
• بعد نوبت سیر است. آن را هم اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت دهید تا حسابی بویش راه بیفتد.
• بعد آرد را اضافه کنید و حسابی به هم بزنید تا گلوله نشود. یکی دو دقیقه بس است.

سیب زمینی تنوری کلاسیک


• مواد بالا را به آب مرغ یا سبزیجات اضافه کرد ه و باز یکی دو دقیقه‌ای به هم بزنید.
• بعد هم شیر، نمک، فلفل و کمی آویشن را اضافه کنید.
• حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که احساس کردید مواد کمی غلیظ شده، بعد تابه را از شعله دور نمایید.
• در مرحله بعد، یک ظرف پیرکس نسوز یا هر ظرف مناسب دیگری را با اسپری روغن چرب کنید و یک لایه سیب زمینی در کف آن بچینید.

سیب زمینی تنوری کلاسیک


• لایه بعد را با سس خامه‌ای که درست کرده‌اید بپوشانید.
• به لایه بعدی پنیر چدار و پارمزان اضافه کنید.

سیب زمینی تنوری کلاسیک


• باز هم یک لایه سیب زمینی بر روی مواد بالا چیده و روی آن را هم به ترتیب با سس و پنیر بپوشانید.
• روی ظرفتان را با روکش آلومینیمی بپوشانید و ظرف را در فر بگذارید تا برای حدود نیم ساعت دما ببینید
• سپس فویل را بردارید تا روی غذای شما حسابی برشته شود.
• غذای شما آماده است. می‌توانید روی آن را با آویشن تزئین نمایید.
• نوش جان!

سیب زمینی تنوری کلاسیک

 
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان