برترینها: نان سیمیت جز نانهای معروف و شناخته شدهی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیرهی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580408l.jpeg)
مواد لازم
- آرد: 3و نیم الی 4 پیمانه
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- پودر خمیر مایه فوری: 3 و نیم قاشق چایخوری
- آب: 1 و 1/4 پیمانه
- شیر:1/2 پیمانه
- روغن: 1/3 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- شیره انگور: 1/2 پیمانه
- کنجد: به مقدار لازم
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580424u.jpeg)
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580439q.jpeg)
طرز تهیه
1. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و 1/4 از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580455z.jpeg)
2. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای 10 دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580471j.jpeg)
3. بعد 3 و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580486e.jpeg)
4. حالا خمیر مایه به عمل اومده 1/2 پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580518x.jpeg)
5. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580533t.jpeg)
6. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580564y.jpeg)
7. حالا به خوبی و حدود 15 دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580582h.jpeg)
8. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580596r.jpeg)
9. اجازه میدیم تا خمیر برای 1 الی 2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580611m.jpeg)
10. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به 8 قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580643f.jpeg)
11. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580658b.jpeg)
12. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580674k.jpeg)
13. 1/2 پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580705p.jpeg)
14. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580736u.jpeg)
15. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580768n.jpeg)
16. خمیرهای آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580814o.jpeg)
17. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا 20 دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسههای بالایی فر بذارین تا زیر سیمیتها نسوزه.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580830x.jpeg)
18. حالا دیگه سیمیتهای خوشمزه ما حاضرن.
![نان سیمیت نان سیمیت](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/03/0922580861c.jpeg)