
طرز تهیه:
1-مرغ را به تکه های 2 سانتی خورد می کنیم
2-نشاسته ذرت، سفیده تخم مرغ، نمک و بیکینگ پودر و بیکینگ سودا و سرکه رو در یک کاسه مخلوط می کنیم
3- تکه های مرغ رو در مخلوط بالا نیم ساعت در یخچال می خوابونیم

4- تکه های مرغ رو از مخلوط در میاریم و دوباره در مقداری نشاسته می چرخونیم و در روغن داغ سرخ می کنیم
5- مرغ های سرخ شده رو روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه

6- تمام مواد سس به جز سیر و زنجبیل و پیازچه رو در کاسه ای مخلوط می کنیم
(در عکس از فلفل قرمز درسته استفاده شده)
7- سیر و زنجبیل رو در 1 ق چ روغن در قابلمه ای تفت می دیم و مخلوط سس رو بهش اضافه می کنیم .15 دقیقه در حال هم زدن روی حرارت می گذاریم تا غلیظ بشه
8- تکه های مرغ و پیازچه خوردشده رو به سس اضافه می کنیم و 5 دقیقه دیگر می پزیم تا تکه های مرغ بپزه و سس جذب رویه مرغ بشه

با تکه های پرتقال تزیین و با برنج سرو می کنیم.

نوش جان