ماهان شبکه ایرانیان

شاه اردن وارد قاهره شد

«عبدالله دوم» پادشاه اردن در رأس هیأتی بلندپایه وارد قاهره پایتخت مصر شد.

خبرگزاری فارس: «عبدالله دوم» امروز چهارشنبه وارد قاهره شد و مورد استقبال «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر قرار گرفت.

وبگاه «الیوم‌السابع» گزارش داد که السیسی و عبدالله دوم قرار است نشست دوجانبه‌ای تشکیل داده و به بررسی مسائل منطقه‌ای پیش از برگزاری اجلاس عربی-اسلامی و آمریکایی در ریاض بپردازند.

دو طرف در این دیدار روابط استراتژیک بین دو کشور و تقویت این روابط را بررسی خواهند کرد.

سفر عبدالله دوم به قاهره در حالی است که وی دیشب با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تلفنی گفت‌وگو کرده و مسائل منطقه‌ای را مورد بررسی قرار داد.

عربستان طی روزهای 20 و 21 می (31 اردیبهشت و 1 خرداد) میزبان نشست مشورتی کشورهای حوزه خلیج‌فارس و 3 اجلاس با حضور ترامپ، ملک سلمان، رهبران کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی و اسلامی باشد.

ریاض برای این منظور با ارسال دعوتنامه‌هایی به سران کشورهای قطر، کویت، اردن، عمان، بحرین و امارات از آنها برای شرکت در این اجلاس دعوت کرده است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان