شناسه : ۱۸۶۲۸ - سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۳
خوشمزه روز: دیپ لوبیا سفید و بادمجان [تماشا کنید]
این دیپ مقوی و سالم را می توانید در دورهمی های دوستانه و خانوادگی به عنوان میان وعده سرو کنید. روش تهیه آن بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان نیز درست می شود. برای آشنایی با روش پخت این دیپ با روزیاتو همراه باشید.
این دیپ مقوی و سالم را می توانید در دورهمی های دوستانه و خانوادگی به عنوان میان وعده سرو کنید. روش تهیه آن بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان نیز درست می شود. برای آشنایی با روش پخت این دیپ با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (4 نفر)
- 1 عدد بادمجان متوسط
- 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قوطی کنسرو لوبیا سفید
- 2 حبه سیر
- یک سوم پیمانه جعفری
- 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
- فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- بادمجان و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و آن ها را درون سینی فر بچینید.
- روی آن ها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید.
- سبزیجات را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر کباب کنید تا کاملا طلایی شوند.
- سبزیجات پخته شده را به همراه لوبیا، سیر، جعفری، آب لیموترش و ادویه درون غذاساز بریزید. آن ها را تا زمانی هم بزنید که کاملا نرم و یکدست شوند.
- مخلوط به دست آمده را درون کاسه ریخته و به همراه سبزیجات خرد شده، کراکر یا نان پیتا سرو کنید.
- این دیپ را می توانید درون ظرف در بسته به مدت حداکثر 4 روز در یخچال نگهداری کنید.