قصد داریم در این مقاله شما را با طرز تهیه حلیم عدس آشنا سازیم. حلیم عدس غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه بوده که ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. عدس بکار رفته در این غذا سرشار از منیزیم و ویتامین ب می باشد. امیدواریم این حلیم معرکه را در منزل تهیه نمایید و در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
آشنایی با طرز تهیه حلیم عدس
![طرز تهیه حلیم عدس](/Upload/Public/Content/Images/1398/10/13/1533170131s.jpeg)
حلیم یا هلیم یکی از غذاهای سنتی در خاورمیانه می باشد و انواع مختلفی داشته(گندم، جو، بغور، عدس و …) که مواد موردنیاز هریک متفاوت است. در این مقاله با نحوه تهیه حلیم عدس آشنا خواهید شد. این غذای خوشمزه را می توان در وعده های غذایی اصلی مصرف کرد. البته در ماه رمضان نیز می توان آن بر روی سفره های افطاری یا سحری مشاهده نمود. یکی از موادی که در این غذا استفاده می شود عدس است. این ماده سرشار از پروتئین و فیبر رژیمی بوده که بر بهبود گوارش همچنین رفع یبوست نیز موثر است.
مواد مورد نیاز:
- گوشت: پانصد گرم ترجیحا سردست
- عدس: صد گرم
- پیاز سرخ شده: یک پیمانه برای تزئین
- برنج: 3 قاشق سوپخوری
- پیاز: 2عدد
- کشک: یک پیمانه
- نعناع خشک و گردو: به مقدار نیاز
- روغن: به مقدار مورد نیاز
- نمک و فلفل: به مقدار نیاز
دستور پخت:
1. ابتدا در یک ظرف مناسب گوشت و پیاز را بریزید و همراه با مقداری آب اجازه دهید تا بپزد.
2. کمی که گوشت نیم پز شد عدس خیس شده را به ان اضافه کنید و بعد از ده دقیقه برنج نم کرده از قبل را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خوب پخته شود.
3. بعد از اینکه مواد کاملا پخت آن را بکوبید تا خوب مخلوط شوند. سپس دو لیوان آب یا آب گوشت را به همراه مقداری نمک و فلفل به مواد کوبیده شده اضافه کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.
![مراحل تهیه حلیم عدس](/Upload/Public/Content/Images/1398/10/13/1533170147o.jpeg)
4. هر چند دقیقه به ظرف حلیم سر بزنید و آن را هم بزنید تا حلیم کشدار و غلیظ شود و به اصطلاح جابیافتد.
5. ظرف را از روی شعله بردارید و به مواد کشک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
6. مرحله پایانی: حلیم عدس آماده سرو می باشد. می توانید روی آن را با پیاز داغ، نعناع و گردو تزئین کنید.
در پایان پیشنهاد می کنیم برای بهره بردن از عدس در غذاهایتان با طرز تهیه عدسی مجلسی و نیز عدس پلو با مرغ آشنا شوید.