ماهان شبکه ایرانیان

تهیه براونی شکلاتی بدون آرد

هر قدر هم که غذا خورده باشید، باز هم برای براونی جا دارید. می توانید آن را به همراه بستنی وانیلی و سس شکلات میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: براونی شکلاتی بدون آرد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
هر قدر هم که غذا خورده باشید، باز هم برای براونی جا دارید. می توانید آن را به همراه بستنی وانیلی و سس شکلات میل کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     شکلات تلخ  300 گرم
  •     کره  225 گرم
  •     وانیل  3/4 قاشق چای خوری
  •     شکر  200 گرم
  •     تخم مرغ  3 عدد بزرگ
  •     پودر بادام  150 گرم
  •     گردو  100 گرم
  •     خامه  125 میلی لیتر
  •     پودر اسپرسو فوری  2 قاشق چای خوری
  •     آب 2 قاشق غذاخوری
  •    عسل 1 قاشق غذاخوری
 
براونی شکلاتی بدون آرد 
 
طرز تهیه:
 
1- از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
 
2- 225 گرم شکلات را با کره در قابلمه ای روی حرارت پایین آب کنید.
 
3-قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل و شکر را با آن ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
 
4- تخم مرغ زده شده را به همراه پودر بادام و گردوی خرد شده به آن ها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
5-خمیر را در قالب مربع 24 سانتی متری بریزید و برای 25 تا 30 دقیقه تا رویه ی کیک سفت شود ولی در وسط کمی شل باشد بپزید. وقتی براونی کمی خنک تر شد، آن را به شکل 16 مربع کوچک تر برش دهید.
 
6- برای تهیه سس شکلات، 75 گرم شکلات خرد شده را در قابلمه ی کوچکی بریزید. پودر اسپرسو فوری را در آب حل کرده و به همراه خامه و عسل به شکلات اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
 
7- وقتی کاملا آب شد، مواد را هم بزنید، آن را از روی حرارت برداشته و به همراه براونی ها سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی براونی شکلاتی بدون آرد:

1- از شکلات تلخ 70 درصد استفاده کنید. آن را خرد کنید.

2- به جای وانیل می توانید از 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

3- تخم مرغ ها را بزنید.

4- گردوها را خرد کنید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان