یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه شیرینی تارت نارگیلی می باشد و به خاطر داشتن ظاهری زیبا برای شیرینی عید نوروز و پذیرایی در تمام جشن های رسمی و خانوادگی مناسب می باشد در ادامه مطلب شما را با نحوه پخت این تارت آشنا می کنیم.
![طرز تهیه تارت نارگیلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/14/2221080259g.jpeg)
مواد لازم برای داخل تارت
- پودر نارگیل : 2 پیمانه
- شکر: 1.5 پیمانه
- سفیده تخم مرغ : 4 عدد
- آب لیمو ترش تازه : یک قاشق چای خوری
- پودر پسته : کمی برای تزیین
مواد لازم برای خمیر بریزه
- آرد : 250 گرم
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر : یک قاشق غذا خوری
- پودر شکر : 20 گرم
- کره : 180 گرم
- رنده پوست لیمو ترش : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر
کره را به همراه پودر شکر و شیر با هم مخلوط کنید و هم بزنید، سپس رنده پوست لیمو یا وانیل را همراه تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید. زمانی که مواد یک دست شد آرد را روی آن الک کنید و در حد مخلوط شدن ورز دهید زیرا ورز دادن بیش از حد روغن انداخته و خراب می شود و حالا خمیر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را استفاده کنید.
![دستور تهیه تارت نارگیلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/14/2221080275b.jpeg)
طرز تهیه تارت نارگیلی :
خمیر را در قالب هایی که مخصوص تارت یا قالب های کیک یزدی که از قبل کمی چرب کرده اید قرار دهید به گونه ای که کف و دیواره قالب کاملا با خمیر به قطر 2 تا 3 میلی متر پوشیده شود.
در این مرحله از طرز تهیه تارت نارگیلی با استفاده از چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا خمیر پف نکند .
در این مرحله به سراغ مواد درون تارت بروید پودر نارگیل ، شکر و سفیده تخم مرغ را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا گرم شود و شکر به خوبی در آن حل شود، سپس از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
زمانی که مایه سرد شد درون تارت را با این مایه پر کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه طبخ کنید رنگ شیرینی ها باید طلایی شود .
زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردید بوسیله برس کمی شربت مالیده و با سپس با پودر پسته تزیین کنید نوش جان.
![شیرینی تارت نارگیلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/14/2221080290l.jpeg)
نکات مهم
1- می توانید به جای رنده پوست لیموترش از وانیل استفاده کند.
2- خمیر را بیش از حد در بیرون از یخچال نگه ندارید در غیر اینصورت خمیر شکل خود را از دست می دهد و کار کردن با خمیر مشکل خواهد شد.
3- درجه فر را با توجه به فرتان تنظیم کنید و همچنین در طبقه وسط فر بگذارید و هر از گاهی به شیرینی ها سر بزنید.
4 – استفاده از آبلیمو ترش علاوه بر اسانسش برای این است که مایه نارگیلی شکرک نزند می توانید به جای آن از جوهر لیمو نیز استفاده کنید.
![آموزش تهیه تارت نارگیلی](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/14/2221080306u.jpeg)
امیدواریم از آموزش درست کردن تارت نارگیلی لذت برده باشید و این شیرینی خوشمزه و خوش طعم را در مهمانی ها تهیه کنید.