ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی دستگاه قضا مطرح کرد؛

حکم بخشی از پرونده ورمی کمپوست صادر شد

اسماعیلی گفت: پرونده ورمی کمپوست از پرونده‌های مهم است و برای بخشی از پرونده حکم صادر شده و برای بخشی دیگر هم به زودی حکم صادر می‌شود.

حکم بخشی از پرونده ورمی کمپوست صادر شد

حکم بخشی از پرونده ورمی کمپوست صادر شدبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پرونده ورمی کمپوست یکی از پرونده‌های بزرگ کلاهبرداری  سال‌های اخیر است؛ این پرونده تا کنون 13 هزار شاکی دارد.

متهم اصلی این پرونده با همدستی 2 نفر از بستگان خود و 5 نفر دیگر در پوشش فروش کود‌های ورمی کمپوست و پرورش کرم خاکی، شهروندان استان‌های مختلف کشور را (حدود 20 استان) به سرمایه‌گذاری در شرکت خود ترغیب کرد، اما پس از مدتی دست به کلاهبرداری 200 میلیارد تومانی زد.

میزان خسارت وارده به شاکیان این پرونده از یک میلیون تا یک میلیارد تومان است، اما بیشتر آن‌ها مبالغی بین 40 تا 50 میلیون تومان از دست داده‌اند.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در نشست خبری خود درباره این پرونده صحبت کرد و در مورد پرونده ورمی کمپوست گفت: این پرونده از پرونده‌های مهم است، رئیس قوه قضاییه دستور داد به پرونده‌های با شاکی زیاد به صورت ویژه رسیدگی شود.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: پرونده ورمی کمپوست 13 هزار شاکی دارد و هزار و 300 جلد است، برای بخشی از پرونده حکم صادر شده و برای بخشی دیگر به زودی حکم صادر می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان