ماهان شبکه ایرانیان

ایجاد اشتغال و فرصت شغلی برای ۹۲۱ نفر از ایثارگران استان قم

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت: سال گذشته برای ۲۵۵ نفر از جامعه ایثارگری به صورت مستقیم و ۶۶۶ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال و فرصت شغلی فراهم شده است.

ایجاد اشتغال و فرصت شغلی برای 921 نفر از ایثارگران استان قم

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام حسن هنرمند ضمن اعلام این خبر گفت: در این مدت برای 157 نفر از متقاضیان واجد شرایط خود اشتغالی، وام از منابع قرض الحسنه مشاغل خانگی و ارتقای روستایی تامین شده است.
وی اضافه کرد: همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته 98 نفر با استفاده از سهمیه اشتغال ایثارگران جذب دستگاه‌های اجرایی شدند.
حجت‌الاسلام هنرمند ادامه داد: از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغال انجام مشاوره‌های شغلی برای 650 نفر از جامعه ایثارگر استان قم است. علاوه بر این اجرای برنامه های آموزشی به منظور ارتقای سطح آگاهی، راهنمایی شغلی و فراهم کردن زمینه اشتغال جامعه هدف باحضور 16 نفر از جامعه ایثارگری استان قم دنبال شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان