ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم شود.
بعد از 15 دقیقه خوب وقتی فر گرم شد،سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم.
آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم.
درجه فر را تا 250 درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم .
چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد تا پخته شود.
برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم .
با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود،پخته است وگرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم .
مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.
سپس هما نطور که داغ است با چاقو برش زده،البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و
کاسه ای اش را از دست ندهد.
سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و خالی می کنیم .
سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا داخل آن می ریزیم و
رویش را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم.
سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.
پوره های اضافه اش را هم می توان با مقداری کره مخلوط کرد و روی کومپیر قرار داد.