ماهان شبکه ایرانیان

فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه خبر داد؛

کشف انبار احتکار شکر در فیروزکوه

سرهنگ عبدیان از کشف انبار احتکار کالا با بیش از ۲۲۰۰ کیلو گرم شکر در این شهرستان خبر داد.

کشف انبار احتکار شکر در فیروزکوه

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ بهزادعبدیان فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس اطلاعات شهرستان فیروزکوه در راستای اجرای طرح مبارزه با احتکارکنندگان کالا‌های اساسی و مورد نیاز شهروندان با تشکیل تیم تلفیقی متشکل از اداره صمت، بهداشت وتعزیرات یک انبار شکر احتکار شده درشهرستان را کشف کردند.

وی ادامه داد: ماموران بلافاصله جهت بررسی موضوع وارد عمل شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به بازرسی محل دپوی شکر اقدام کردند.

سرهنگ عبدیان یادآور شد: ماموران در بازرسی از انبار مذکور موفق به کشف مقدار 2200 کیلوگرم شکر احتکار شده با ارزش تقریبی کارشناسی شده 200 میلیون ریال شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه در پایان برخورد قاطعانه با احتکارکنندگان را از برنامه‌های اصلی پلیس عنوان کرد و گفت: دراین خصوص پرونده تشکیل و تحویل مراجع قضائی شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان