ماهان شبکه ایرانیان

فرمانده انتظامی شرق استان تهران خبر داد؛

کشف ۲۵۷ کیلو مواد مخدر در دماوند

سردار عزیزی از کشف محموله ۲۵۷ کیلویی مواد مخدر و دستگیری دو نفر سوداگر مرگ در دماوند خبر داد.

کشف 257 کیلو مواد مخدر در دماوند

کشف 257 کیلو مواد مخدر در دماوندسردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی شرق استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دماوند با انجام کار اطلاعاتی دقیق از قصد قاچاقچیان مواد مخدر برای حمل یک محموله سنگین موادمخدر با استفاده از یک دستگاه خودروی سواری پراید با عبور از محور فیروز کوه به سمت تهران مطلع شدند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: ماموران گشت یگان امداد و پلیس مبارزه با مواد مخدر در یک اقدام هماهنگ با استقرار در محور"فیروز کوه _دماوند" خودروی مورد نظر را شناسائی و پس از چند دقیقه تعقیب و مراقبت با اقدام ضربتی و طی یک عملیات منسجم خودروی پراید حامل مواد مخدر را متوقف کردند.

او بیان کرد: پلیس در بازرسی از این خودرو 257 کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک را که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود کشف و راننده و سرنشین آن را دستگیر کرد.

سردار عزیزی بیان کرد: در این رابطه دو نفر قاچاقچی مواد افیونی دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند. همچنین مبارزه بی امان پلیس با سواداگران مرگ ادامه دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان