ماهان شبکه ایرانیان

سردار هداوند خبر داد؛

تمهیدات پلیس پایتخت برای مراسم احیای ۲۳ ماه رمضان

جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آماده باش پلیس پایتخت در شب ۲۳ ماه مبارک رمضان خبرداد.

تمهیدات پلیس پایتخت برای مراسم احیای 23 ماه رمضان

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حمید هداوند جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تأکید بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اینکه باید نکات بهداشتی لازم برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مدنظر قرار بگیرد، اظهار داشت: با توجه به حضور شهروندان برای برگزاری مراسم احیا در محیط باز، از سوی برخی از مساجد شهر تهران، تمهیدات لازم در این خصوص به عمل آمد.

وی با اشاره به آمادگی کامل و صد درصدی پلیس پایتخت در حوزه‌های مختلف، گفت: در شب‌های احیا (19 و 21) پلیس در نقاط مختلف شهر تهران حضور فعالی داشت و در این راستا همچنین در شب 23 ماه مبارک رمضان، تمهیدات لازم برای حضور ماموران در نقاط مورد نظر اندیشیده شده است.

سردار هداوند با تأکید بر آمادگی صد در صدی در شب‌های احیا، گفت: پلیس پایتخت از نیمه شب امشب تا ساعاتی پس از پایان مراسم احیا در سطح شهر حضوری فعال و پررنگ خواهد داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان