اسماعیلی تصریح کرد: همچنین رسول قنادی به 4 سال و 6 ماه حبس و پرداخت جزای نقدی 2 برابر اموال به دست آورده و ضبط ارز مکشوفه، فرزاد اصغر زاده به 3 سال حبس و پرداخت جزای نقدی، امیر سوقانی به 3 سال حبس و جزای نقدی دو برابر اموال تحصیل شده محکوم شدند.
وی افزود: در یک پرونده دیگر که همچنان دادگاه آن در حال برگزاری است، از اموال متهم 9 میلیون دلار مطالبه بانک پارسیان مسترد شده است.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: در جریان رسیدگی به پرونده نیز مشخص شد که بانک صادرات 6 هزار میلیارد تومان مطالبه از این فرد داشته است که اعلام نکرده بودند، این مطالبه از اموال شناسایی شده پرداخت شد.
اسماعیلی گفت: بانک ملت نیز 93 میلیون دلار مطالبه داشته که تا امروز 900 میلیارد تومان از این بدهی از طریق انتقال سهام متهم پرداخت شده است.
بیشتربخوانید:
حکم اعدام برای سلطان خودرو و همسرش/ 38 سال حبس برای 2 نماینده مجلس و مدیران سابق سایپا
محاکمه ابر متهم ارزی در دومین جلسه دادگاه هفت تپه
انتقاد رئیس قوه قضاییه از وضعیت بازار برای مصرف کننده و تولیدکننده
کاهش 100 هزار موردی پروندههای ورودی به دادگستری استان تهران
محل تبلیغ شما (یک ماهه 90 هزار تومان - جهت هماهنگی کلیک کنید )
سایت نازبو
تجارتخانه آراد برندینگ
ปั้มไลค์
باربری در مناطق مهم تهران
SMM Center
مبل
تزریق ژل آلت
فروش انواع کگانکتورxh
سفارش کارتن لمینتی
Industrial Agriculture Cruelty: Factory Farming Devastating Impacts
لباس عمده
مرکز کاندوم
بازسازی خانه
دوره کسب و کار
خرید فالوور اینستاگرام
کاغذ دیواری ساده
کاغذ دیواری پتینه
کفپوش پی وی سی
کاغذ دیواری سفید
سالن زیبایی تهران
درمان مشکلات بلع در شمال تهران
کود مخصوص ریشه زایی قلمه
باحال مگ
cyprus-newlife
Cyprus کجاست
سیگنال ارز دیجیتال
سیگنال فیوچرز