ماهان شبکه ایرانیان

جزئیات تازه از کشتی ایرانی غرق شده/ ۲ نفرفوتی تاکنون

خبرگزاری مهر:مدیرکل ایمنی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: شب گذشته یک فروند کشتی تجاری ایران که از بندر خرمشهر عازم بندر ام القصر عراق بود ساعت 3 بامداد امروز نزدیکی این بندر غرق شد.

نادر پسنده، مدیرکل حفاظت و ایمنی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مقامات اداره کل بندر خرمشهر در محل سانحه قرار دارند و در حال نجات دریانوردان هستند، گفت: این شناور حامل 850 تن سرامیک صادراتی ایران به عراق بود که در نزدیکی اسکله شماره 5 بندر ام القصر عراق غرق شد.

این مقام مسئول در سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد که تاکنون 4 نفر از سرنشینان این کشتی تجاری نجات یافتند، اما جسد دو تن دیگر از آب گرفته شده است.

وی گفت: تعداد دیگری از این سرنشینان ناپدید شدند که جستجوی شناور‌های امدادی ایرانی و عراقی برای یافتن این دریانوردان ادامه دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان