روش پوست کندن میوه هایی که همیشه اشتباه انجام می دادیم
شاید توانایی پوست کندن سریع میوه ها یک مهارت خاص و ضروری برای زندگی نباشد اما برای راحت تر زندگی کردن و سریع تر آماده کردن بشقاب میوه، خوب است که این روش ها را بدانید. پس هرچه که قبلا بلد بودید را فراموش کنید چون بدونیم می خواهد چند روش پوست کندن میوه حتی سریع تر از آنچه تصورش را می کردید به شما آموزش دهد.
خیلی راحت می توانید برگ های توت فرنگی را با استفاده از نی جدا کنید.
با ضربه های قاشق چوبی روی پوست انار می توانید بدون له شدن دانه های انار آن را دان کنید.
برشی دور سیب زمینی بزنید، آن را بجوشانید ، با آب سرد بشویید. حالا می توانید به راحتی پوستش را از آن جدا کنید.
با یک قاشق خیلی راحت پرتقال را پوست بگیرید.
آسان ترین روش برای پوست گرفتن انبه استفاده از یک لیوان است
برای کیوی هم همانند انبه می توانید از یک روش استفاده کنید.
و حتی برای پوست گرفتن آووکادو
دو طرف سر پوست موز را گرفته و خیلی راحت آن را از موز جدا کنید. مثل اینکه دارید پاکت چیپس را باز می کنید.
چند حبه سیر را داخل کاسه ریخته درب آن را پوشانده و تکان دهید، به همین راحتی
تنها با 3 برش خیلی راحت می توانید نارنگی را پوست بگیرید
قسمت بالای فلفل دلمه ای را ببرید، از درازا چند برش روی قسمت های سفید بزنید
حالا خیلی راحت آن ها را جدا کنید
برای پوست کندن تخم مرغ عسلی پوست بالا و پایین آن را بگیرید، سپس خیلی راحت با فوت کردن آن یک قسمت را هم جدا کنید
این هم یک نوع پوست گرفتن سیب