بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.
مواد مورد نیاز:
نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد
سس پاستا
سوسیس پپرونی
250 گرم پنیر موزارلا
ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.
نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.
سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 425 درجه قرار دهید.
تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.
باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید.
در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.