![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107080638.jpg)
مواد لازم
- 200 گرم پنه (ماکارونی) لوله ای (حدود 2 پیمانه)
- 3 پیمانه پنیر چدار
- سس آلفردو
- شیر
- نمک
- فلفل
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107090750.jpg)
فر را روی دمای 375 درجه گرم کنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107100751.jpg)
ماکارونی ها را بپزید. پس از آن که ماکارونی ها پخته شد نصف آن را داخل ظرف مانند شکل زیر بریزید. نیازی نیست که داخل ظرف را چرب کنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107110531.jpg)
اکنون می خواهیم سس را آماده کنیم. یک شیشه سس آلفردو را داخل قابلمه یا تاوه بریزید. شیشه خالی را با شیر پر کنید و روی سس داخل قابلمه بریزید. روی اجاق گاز با حرارت بالا قرار دهید و مدام هم بزنید. هنگامی که ترکیب سس و شیر جوشید از روی گاز بردارید و نصف آن را روی ماکارونی هایی که در ظرف ریخته اید خالی کنید و هم بزنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107120592.jpg)
نصف پنیر چدار رنده شده را روی مواد ماکارونی و سس بریزید و هم بزنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107130883.jpg)
سپس باقی ماکارونی، سس و پنیر را روی آن بریزید و خیلی آرام هم بزنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107150272.jpg)
در انتها روی آن مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید تا کاملا روی غذا را بپوشاند. نمک و فلفل به مقدار دلخواهتان به غذا اضافه کنید.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107160353.jpg)
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از نیم ساعت فویل را بردارید و بگذارید 15 دقیقه دیگر در فر بپزد.
![ماکارونی با پنیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/06/1107170133.jpg)
اکنون ماکارونی آماده است می توانید سرو کنید. این غذا برای 6 الی 8 نفر کافی است.