تنها با 4 ماده یک صبحانه عالی درست کنیم. این غذا با لایه های نان، ژامبون، گوجه فرنگی و پنیر درست می شود. کمی هم شیر و تخم مرغ را هم بزنید روی آن بریزید و بقیه را به فر بسپارید. بعد از این که از فر بیرون آوردید می بینید که مواد مایع حسابی جذب نان ها شده و مواد داخل آن هم نرم و خوشمزه. خیلی راحت می تونید این غذا رو از ظرف جدا کنید.

مواد مورد نیاز:
کره (برای چرب کردن ظرف)
نان تست (یک بسته)
پنیر چدار
8 عدد گوجه فرنگی کوچک یا 16 عدد گوجه گیلاسی
ژامبون خرد شده (دو و نیم پیمانه)
10 عدد تخم مرغ
3 پیمانه شیر
نمک و فلفل به اندازه کافی

داخل ظرف 22 در 32 سانتیمتری را چرب کنید و نان ها را کف آن بچینید. نان ها را به شکل مثلثی برش بزنید و کف ظرف را تا جایی که می توانید پر کنید.

مقداری پنیر روی نان ها بریزید. سپس نصف گوجه فرنگی ها و بعد نصف ژامبون ها را روی آن بریزید. دوباره یک لایه نان روی آن ها بچینید. دوباره پنیر، گوجه فرنگی و ژامبون بریزید و در آخر روی آن ها یک لایه دیگر نان قرار دهید.

داخل یک ظرف شیر، تخم مرغ و نمک و فلفل را هم بزنید و به آرامی روی نان ها بریزید. با دست نان ها را کمی فشار دهید. در آخر یک لایه دیگر پنیر بریزید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
سپس به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید، کاور ظرف را بردارید و داخل فر قرار دهید.

غذا را به مدت 55 الی 60 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پف کند و طلایی رنگ شود. برای این که کاسرول بهتر پخته شود رویآن را با فویل بپوشانید و 5 الی 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
سپس کاسرول را از فر بیرون بیاورید، بگذارید به مدت 5 دقیقه کمی سرد شود و سپس آن را برش زده و میل کنید.