شناسه : ۲۰۶۸۱۱۹ - سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۳
احتمال ریزش قیمت طلا و سکه (۱۳۹۹/۴/۱۷)
اقتصاد آنلاین - فاطمه اکبرخانی؛ محمد کشتیآرای در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درباره وضعیت امروز بازار طلا بیان کرد: سکه از روز گذشته وارد مدار نزولی شده است به طوریکه قیمت سکه طرح امامی یک روزه حدود 600هزار تومان ریخت اما طلا به اندازه سکه ارزان نشد.
او ادامه داد: در ساعاتی از معاملات روز گذشته طلا و سکه به قیمتهای شوکهکنندهای رسید اما یکباره کاهش یافت، تا جایی که قیمت سکه از کانال 10میلیون تومان عقبنشینی کرد؛ با شروع کار بازار امروز هم شاهد ادامه ریزش قیمتها در بازار طلا هستیم و به نظر میرسد این روند ادامهدار باشد.
کشتیآرای درباره آینده قیمتها اظهار کرد: جو فعلی بازار طلا ریزشی است و بیشتر مراجعهکنندگان فروشنده شدهاند، لذا به نظر میرسد که افت نرخ ارز و طلا تا پایان هفته ادامه داشته باشد و بر این اساس توصیه ما به مردم این است که فعلا برای خرید طلا و سکه دست نگه دارند.
قیمت طلا و سکه در بازار امروز
به گفته نایب رییس دوم اتحادیه طلا، بهای هر گرم طلای 18عیار در بازار امروز به 928هزار تومان رسید؛ همچنین قیمت هر قطعه سکه امامی ٩میلیون و ٩٠٠ و سکه طرح قدیم ٩میلیون و ١50هزار تومان است.
کشتیآرای افزود: نیم سکه امروز با قیمت 5میلیون تومان، ربع سکه دو میلیون و 950هزار تومان و سکه یک گرمی با قیمت یک میلیون و 540هزار تومان معامله میشود.