این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.


مواد مورد نیاز:
- 75 گرم آرد
 
- ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
 
- ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
 
- ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
 
- 2 عدد هویج رنده شده
 
- 50 گرم گردو خرد شده
 
- 30 گرم پودر نارگیل
 
- 75 گرم شکر قهوه ای
 
- 2 عدد تخم مرغ
 
- 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
 
- 75 گرم کره ذوب شده
 
مواد لازم برای آیسینگ:
- 250 گرم پنیر ماسکارپونه
 
- 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
 
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
 

در ابتدا فر را روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.
آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.


گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.


سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

امیدوارم از طعم بی نظیر این نوع کیک هویج لذت ببرید.