ایرنا زندگی: یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه میشود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- برنج: 4 فنجان
- گوشت چرخ کرده: 1 کیلو
- گردو: 100 گرم
- کشمش: 200 گرم
- رب انار: 2 قاشق غذاخوری
- شیره انگور: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1عدد
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- آرد نخودچی: به میزان دلخواه
- نمک: به میزان لازم
- روغن: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
2. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفتههای ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
3. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
4. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
5. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفتهها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.
6. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.