وبسایت غذالند - مریم حسنپور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه میباشد که میتوانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییتها بالا میباشد، میتوانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای 2 هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است.
معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. میتوانید از انواع مرباها برای طعمهای متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.
از دیگر انواع بیسکویت و دسرهای عصرانه میتوان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد.
مواد لازم
- آرد: 1 فنجان
- شکر: 100 گرم
- کره: 100 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل: نصف قاشق غذاخوری
- مربای توت فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
مراحل پخت
1: کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.
2: سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.
3: آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.
4: 10 دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.
5: بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.
6: با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایرهای شکل بزنید.
7: حالا با یک قالب کوچکتر در وسط نصف خمیرهای برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.
8: بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر بگذارید.
9: بعد از اینکه بیسکویتها سرد شد، بر روی نصف بیسکویتها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.