دسر ایتالیایی از انواع خوردنی های خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و با روش های مختلفی می توانید این دسر را تهیه کنید. پودینگ شکلاتی فندقی از انواع دسر های ایتالیایی نرم و لطیف است که ساخت دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی در منزل با مواد ساده ای امکان پذیر است.
تیرامیسو شکلاتی و پاناکوتا شکلاتی و پودینگ شکلاتی فندقی از انواع دسر های ایتالیایی خوش طعم و خوشمزه هستند که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم و مزه این نوع دسر ها خوشش نیاید.

مواد لازم برای 6 نفر
- خامه : 800 گرم
- شکلات فندقی ( نوتلا ) : 500 گرم

- پودر ژلاتین : 2.5 قاشق مرباخوری

- آب جوش : 1 قاشق مرباخوری
- خامه زده شده : به میزان لازم

- فندق بو داده شده : به میزان لازم


طرز تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی در خانه
برای درست کردن این دسر ایتالیایی، ابتدا خامه و شکلات فندقی را در ظرف مناسبی بریزید و سپس ظرف حاوی این مواد را به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا مخلوط یکدستی از این مواد بدست آید.

سپس آب جوش و پودر ژلاتین را در ظرفی کوچک و نشکن بریزید و سپس به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا پودر ژلاتین آب را به خوبی به خود جذب کند و به شکل پف کرده در آید بعد از مدت زمان ظرف را روی بخار کتری و یا سماور قرار دهید تا پودر ژلاتین به صورت محلولی یکدست در آید.

در مرحله بعدی طرز تهیه دسر ایتالیایی مخلوط پودر ژلاتین را به مخلوط نوتلا (شکلات فندقی ) و خامه اضافه کنید سپس مخلوط این مواد را به صورت مساوی در 6 ظرف با گنجایش 3/4 پیمانه بریزید و ظرف ها را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی دسر ها خودشان را بگیرند و سفت شوند.

بعد از مدت زمان ذکر شده دسر ها را از یخچال بیرون آورید و روی آن ها خامه زده شده را بریزید سپس به کمک دانه فندق بو داده شده و پودر کاکائو این دسر خوشمزه را تزیین کنید.

در روش تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی می توانید به جای دانه فندق بو داده شده از تکه های میوه و مغز های آجیل دلخواه خود استفاده کنید.
آموزش تهیه تیرامیسو با پتی بور
همانطور که در بالا اشاره شد تیرامیسو یکی از انواع دسرهای ایتالیایی است که پرطرفدار و خوشمزه می باشد که در ادامه این بخش قصد داریم نحوه تهیه تیرامیسو با پتی بور را در اختیار علاقمندانه به هنر آشپزی قرار دهیم با این امید که به راحتی بتوانید این دسر فوق العاده را در منزل تهی و نوش جان کنید.
مواد لازم:
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پنیر خامه ای ویلی یا پنیر ماسکارپونه: 200 گرم
- بسکویت پتی بور: 2 بسته
- شکر: 2.5 قاشق غذاخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نسکافه یا قهوه یا کاپوچینو: 1 لیوان
- پودر کاکائو: مقداری برای تزیین

دستور تهیه:
خامه را درون ظرفی بریزید و شکر را روی آن بریزید و حدود 30 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا مقداری خنک شود اما یخ نبندد، سپس با استفاده از چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط کنید 3 مرتبه آن را انجام دهید و سپس یا همزن یک ربع با دو تند هم بزنید.
در ابتدای هم زدن مخلوط رقیق می گردد اما به تدریج فرم می گیرد در ان حالت پنیر را به آن بیفزایید و به مدت یک ربع به هم بزنید، در انتها وانیل را به آن اضافه نمایید، پس از گذشت چند ثانیه دست از هم زدن بردارید و همزن را خاموش کنید(زمانی که که رد همزن روی خامه باقی بماند یعنی اینکه خامه فرم گرفته است).
ظرفی مستطیلی شکل یا مربع شکل انتخاب نمایید هر یک از بیسکویت ها را سریع و در یک لحظه درون کاپوچینو یا قهوه سرد فرو ببرید و بیرون آورید و در نهایت کف ظرف مورد نظر بچینید.
روی یک ردیف بیسکویت چیده شده در کف ظرف، خامه بریزید و روی خامه را با یک لایه دیگر از بیسکویت آغشته شده به قهوه بپوشانید این عمل را را به طور مرتب انجام دهید تا لایه آخر که باید از خامه باشد.
در آخر پودر کاکائو را روی سطح خامه الک نمایید و ظرف تیرامیسو را به مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد از گذشت این زمان می توانید این دسر عالی را سرو نمایید.
امیدواریم از تهیه این دسرهای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید، شما می توانید این دسر خوش طعم را به عنوان میان وعده و یا عصرانه میل کنید.