در این مطلب از بخش آموزش آشپزی غذاهای ایرانی، طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را به شما آموزش می دهیم امیدواریم از این دستور پخت نهایت استفاده را ببرید.
در مطالب گذشته طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان، ته چین اسفناج و ته چین گوشت را آموزش دادیم که امیدواریم مورد استفاده شما همراهان گرامی قرار گرفته باشد .
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده : 400 گرم
- گوجه فرنگی : 2 عدد بزرگ
- پیاز : 1 عدد متوسط
- برنج : 3 پیمانه
- زرده تخم مرغ : 3 عدد
- ماست : 1 لیوان
- زعفران : به میزان دلخواه
- روغن مایع : به میزان دلخواه
- نمک :به میزان دلخواه
- فلفل : به میزان دلخواه
- سماق : به میزان دلخواه
طرز تهیه ته چین کباب تابه ای :
در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست کنید و با رنده ریز رنده و آب آن را بگیرید تا باعث باز شدن کباب نشود. گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل و پیاز مخلوط کرده خوب ورز دهید بگذارید کنار تا 10 دقیقه ای به همین حالت بماند و برای کباب تابه ای آماده شود.
سپس برنج را آبکش کرده با زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، روغن، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
ته قالب را چرب کنید اگر قالب ندارید می توانید از تابه هم استفاده کنید .گوجه فرنگی و گوشت آماده شده را به شکل دلخواه در آورید و در ته قالب یا تابه که چرب کرده اید بچینید . روی گوجه فرنگی و گوشت را برنج بریزید و روی قالب را به وسیله فویل بپوشانید . در مرحله بعدی ظرف را در طبقه میانی فر که روشن کرده اید به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه قرار دهید . بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کنید فویل را از روی آن برداشته و دوباره در فر قرار دهید برای چند دقیقه سپس قالب را از فر خارج کرده ته چین را از قالب جدا و سرو نمایید . در پایان لازم به ذکر است از سماق برای روی کباب نیز استفاده می شود .
آموزش تهیه ته چین کباب کوبیده
برای تهیه ته چین کباب لاپلو می توان از روش دیگری نیز استفاده کنید که پخت ته چین کباب با این دستور، طعم متفاوت تری خواهد داشت و ممکن است مناسب ذائقه بسیاری از افراد باشد. در ادامه با این روش ساده آشنا می شوید.
مواد لازم:
- برنج: 3 پیمانه
- گوشت آماده برای کباب: 200 گرم
- کره: 50 گرم
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش: 1/4 پیمانه
- گلاب: 1 قاشق غذاخوری
- ماست: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز: به مقدار نیاز
- گوجه فرنگی: به میزان لازم
دستور پخت:
پیش از تهیه غذا به مدت 2 ساعت برنج را در آب به همراه مقدار کافی نمک بخیسانید. بعد از این مدت برنج را بپزید و آب کش نمایید. بعد گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده برای کباب کوبیده خانگی را خوب ورز دهید.
گوجه فرنگی ها را خوب بشویید و پوست نازک آن را بگیرید و بعد به صورت حلقه مانند برش بزنید.
در مرحله بعدی قالب گل آفتابگردان یا قالبی دلخواه را با مقدار کمی روغن کاملا چرب نمایید.
حلقه های گوجه های فرنگی را در ته قالب قرار دهید، سپس با گوشت کباب سطح گوجه فرنگی ها را بپوشانید و یا اینکه به شکل دلخواه درآورید و روی برش های گوجه بگذارید.
سپس داخل کاسه ای ماست، زعفران، پودر هل، گلاب و روغن را با هم مخلوط کنید و یک پیمانه از برنجی که از قبل آبکش کرده اید را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید و آن را درون قالب روی گوشت بریزید و با قاشق برنج مخلوط را کاملا پخش نمایید.
حال مابقی برنج آبکش شده را روی مواد برنج مخلوط بریزید و با قاشق صاف نمایید. بعد آب جوشیده شده را با کره مخلوط نمایید و آن را روی سطح برنج بریزد. بهتر است برنج را پیش از سرد شدن درون قالب بریزد، زیرا چنانچه برنج سرد شود خیلی خوب دم نخواهد کشید.
در آخر روی قالب را با فویل بپوشانید و آن را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت یک ساعت بپزد.
در این آموزش شما را با طرز تهیه ته چین کباب تابه ای یک غذای ایرانی آشنا کردیم که بسیار غذای متنوع و عالی است می توانید آن را برای مهمانی های تان سرو و نهایت استفاده را ببرید .